Válassz játékaink közül áruházainkban! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
  Kattints ide, ha az e-mail nem jelenik meg megfelelően.  
 
banner
 
     
 
 
  Örömmel jelentjük be, hogy 2021.04.07-től ismét nyitva tartanak áruházaink! Egymás biztonsága és egészsége érdekében azonban csak meghatározott számú vásárló tartózkodhat az épületekben, ehhez kollegáink sorszámot adnak, amit a vásárlás teljes időtartama alatt szükséges megőrizni.

Áruházainkat, a kosarakat és a sorszámokat folyamatosan fertőtlenítjük, a kötelező higiéniai előírásokat betartva mindent megteszünk a biztonságos vásárlás érdekében. Kérünk, hogy te is fertőtlenítsd a kezed vásárlás előtt, tartsd be az 1.5 méteres távolságot másoktól, és használj szájat és orrot teljesen eltakaró maszkot.

Sok szeretettel várunk mindenkit játékainkkal, akár személyesen áruházainkban, akár webáruházunkban.
 
 
 
     
 
 
  Az akció 2021.04.08-14. között, vagy a készlet erejéig érvényes.  
 
 
     
 
 
  Válogass népszerű kategóriáink közül:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Válogass játékot életkor alapján:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ezt a levelet azért küldtük, mert személyes adatod megadásával, előzetes tájékoztatásunk után, önként feliratkoztál a hírlevél küldő szolgáltatásunkra. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja, továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 14.§-ának rendelkezései szerint, annak megfelelően jártunk el.

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, kérlek kattints ide.

A képek illusztrációk. Ezen hírlevélben szereplő akcióink csak fogyasztóknak szólnak és a készlet erejéig érvényesek. Kereskedelmi mennyiségekkel nem áll módunkban kiszolgálni, amennyiben szeretnél nagykereskedelmi partnerünk lenni, kattints ide. A hírlevél szövegében esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk. Elnézést kérünk, amennyiben levelünkkel zavartunk. Kérjük erre a levélre ne válaszolj. Amennyiben bármilyen észrevételed, vagy problémád adódna a hírlevéllel kérjük jelezd felénk az ugyfelszolgalat@regiojatek.hu e-mail címen vagy a +36 1 206 0806 telefonszámon.
 
 
 
  Adatkezelés   |   Üzletszabályzat   |   Áruházaink   |   Karrier   |   Ügyfélszolgálat  
 
 
  © 2020 REGIO Játékkereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva.  
 
 
  facebook youtube instagram linkedin