Fantasztikus tudományos játékokkal és kreatív készletekkel várunk! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
  Kattints ide, ha az e-mail nem jelenik meg megfelelően.  
 
banner
 
     
 
 
  Az akció 2021. szeptember 14-26. között, illetve a készlet erejéig érvényes az ország összes REGIO JÁTÉK áruházban és a regiojatek.hu webáruházban. A képek illusztrációk.  
 
 
     
 
 
 
   
   
   
 
 
 
 
   
   
   
 
 
 
     
 
 
  A gyurmázás mindig is töretlen népszerűségnek örvendett a kicsik és nagyok körében, ami nem csoda, hiszen a kreatív móka kikapcsolja és szórakoztatja a gyermekeket, mindemellett pedig számos készséget is fejleszt. Összegyűjtöttük, hogy mi mindenre jó ez a kézműves program, olvasd el! Elolvasom >>>  
 
 
     
 
 
  Válogass népszerű kategóriáink közül:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Válogass játékot életkor alapján:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ezt a levelet azért küldtük, mert személyes adatod megadásával, előzetes tájékoztatásunk után, önként feliratkoztál a hírlevél küldő szolgáltatásunkra. Tájékoztatunk, hogy levelünk kiküldése során a GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja, továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 14.§-ának rendelkezései szerint, annak megfelelően jártunk el.

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, kérlek kattints ide.

A képek illusztrációk. Ezen hírlevélben szereplő akcióink csak fogyasztóknak szólnak és a készlet erejéig érvényesek. Kereskedelmi mennyiségekkel nem áll módunkban kiszolgálni, amennyiben szeretnél nagykereskedelmi partnerünk lenni, kattints ide. A hírlevél szövegében esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk. Elnézést kérünk, amennyiben levelünkkel zavartunk. Kérjük erre a levélre ne válaszolj. Amennyiben bármilyen észrevételed, vagy problémád adódna a hírlevéllel kérjük jelezd felénk az ugyfelszolgalat@regiojatek.hu e-mail címen vagy a +36 1 206 0806 telefonszámon.
 
 
 
  Adatkezelés   |   Üzletszabályzat   |   Áruházaink   |   Karrier   |   Ügyfélszolgálat  
 
 
  © 2021 REGIO Játékkereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva.  
 
 
  facebook youtube instagram linkedin